Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

Yoga & Frukost: Energiboost för din arbetsdag

22 november – 07:45 - 10:00

Välkommen till en unik morgonupplevelse som kombinerar mindfulness, hälsa och nätverkande! Denna exklusiva upplevelse äger rum i The Pots unika konsertlokal Navet, med begränsat antal platser för att skapa en personlig atmosfär.

Starta dagen med en mjuk och stärkande yogaklass anpassad för alla nivåer. Fokus ligger på att minska stress, ge energi och öka din närvaro i stunden.

Avkopplande Sound Healing: I slutet av yogan får du njuta av en avkopplande sound healing-session. Vibrationerna från kristallskålar skapar en känsla av djup avslappning och inre balans.

Hälsosam frukost: Avrunda morgonen med en näringsrik och energigivande hälsofrukost, bestående av fräscha och ekologiska råvaror.

Nätverkande möjligheter: Under frukosten ges möjlighet att träffa och nätverka med andra entreprenörer och företagare i en avslappnad atmosfär. Skapa nya kontakter och diskutera möjliga samarbeten.

Möt Ann-Sofi Ingemansson:
Jag är Leg. sjuksköterska, Yogainstruktör och grundare av Ayurveda och Balance. Med en passion för att hjälpa människor att hitta balans och välmående, erbjuder jag samtal/coachning, behandlingar, yoga/mindfulness, utbildningar och föreläsningar för att stödja din resa mot ökat välbefinnande. Jag ser fram emot att dela denna unika morgonupplevelse med dig och tillsammans utforska vägar till inre lugn, fylla på med energi och välmående!

Datum: Fredag 22 November
Yoga 7.45-9.00
Frukost 9.00-10.00
Plats: Navet, The Pot, Karlshamn

Betalningsalternativ:
Swish: 295:-
Faktura: Om ni är flera från samma företag och vill göra det som en friskvårdsaktivitet, kan vi också erbjuda faktura. Uppge det i anmälan.

Anmälan och uppgifter om eventuell specialkost anmäler du här!

Yogamatta och utrustning finns på plats, så du behöver bara komma i bekväma kläder.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
22 november
Tid:
07:45 - 10:00

Plats

The Pot Karlshamn
Pirgatan 6
Karlshamn, 37438 Sverige
+ Google Map

Arrangör

The Pot