Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

Föreläsning: Förändringsledarskap

7 november – 15:45 - 16:45

Hur får man sig själv och andra att gå från tryggt till nytt?
Bygg trygg, stabil förändringsförmåga hos dig själv & ditt team. Föreläsningen ger en introduktion till förändringens olika faser och ett (själv)ledarskap som skapar förutsättningar för framgångsrik förändring.

 

Sara Bengtsson:
Vad gör jag?
Jag stöttar kunder att stärka förändringsförmågan, (själv)ledarskapet och främja lärande i organisationer, team och individer. Jag brinner för att hjälpa varje individ att upptäcka sin inre kraft och potential att växa och för team att hitta kraften i verkligt samarbete. Att få se de där små förflyttningarna som steg för steg leder till förändring gör mig lycklig.

Vem är jag?
Jag är en nyfiken ”lärnörd” med lång erfarenhet kring förändringsledarskap, strategisk kompetensutveckling och lärande. I grunden är jag personalvetare med många år inom operativt och strategiskt HR, diplomerad ICF coach samt certifierad förändringsledare. För snart tre år sedan förverkligade jag min livsdröm att starta eget – mitt Växa konsult AB 🌱

Om mitt företag
”Växa konsult” erbjuder bland annat ledarträning, chefscoaching, utbildning/stöd /projektledning i förändringsarbete, utbildning i kraftfull presentationsteknik, ledningsgrupps – och teamutveckling samt strategiskt stöd i organisationsutveckling.

 

Datum: 7 nov 
Tid: 15.45-16.45
Mingel från 15.45. Föreläsningen startar 16.00 och är slut 16.45.
Plats: The Pot, Karlshamn

Anmälan senast 5 nov till sara@vxakonsult.se
Föreläsningen är kostnadsfri men avboka gärna om du får förhinder så att platsen kan gå till någon annan.

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
7 november
Tid:
15:45 - 16:45

Plats

The Pot Karlshamn
Pirgatan 6
Karlshamn, 37438 Sverige
+ Google Map

Arrangör

The Pot